VR

Google Carboard

Bekijk het in ‘split screen’

Door een kartonnen doos de wereld zien.


De Google Cardboard is een stuk karton met twee lenzen, klitteband en een elastiek, dat gevouwen kan worden tot bril. Deze kartonnen doos neemt je mee in een virtuele wereld. Wanneer je door een Cardboard kijkt zie je dus een levendige omgeving, die reageert op jouw hoofdbewegingen: kijk je naar links, draait de virtuele wereld mee naar links, kijk je naar boven, beneden en rechts idem dito. 

Alle 3D-Tours, 360 graden films en andere virtuele presentaties gemaakt door Bliim kunnen met een Carboard bekeken worden.
Op aanvraag levert Bliim een branded Cardboard in elke gewenste kleurstelling en oplage.

Gear VR

Ervaar het in luxe

Zet de Gear VR op en u zit midden in een nieuwe ervaring

Matterport


De Gear VR brengt je op plaatsen waar je normaal niet komt. Bezoek de planeet Mars, duik met haaien in de oceaan of loop door de wildernis. Je kunt zelfs op het podium staan naast Paul McCartney! Een Super AMOLED display en breed gezichtsveld maken het virtuele echt. Headtracking sensoren in de bril zorgen voor de optimale VR ervaring. De sensoren zorgen ervoor dat het beeld aansluit bij de bewegingen die je hoofd maakt, waardoor er nauwelijks vertraging is.

3D-Tours gemaakt door Bliim kunnen uitgevoerd worden in een Gear VR versie. Hiermee wandel je door een object met de soepelheid van een ballerina.